Kursuskalender

Se kursusdatoer og program

Klik her


Tilmelding til kurser

Tilmeldingsblanket

Klik her


Kursusmateriale

Se materiale fra vores kurser.

Klik her


 

Formandsberetning 23.4 2009 

Print

Det er lidt underligt at skulle sidde og skrive formandsberetning, for de sidste mange år er det kun bestyrelsen, der har været til generalforsamling.
Hvis der heller ikke kom nogen til vores kurser , ville det nok være noget vi skulle tage alvorligt, men da det langt fra er tilfældet går jeg ud fra at vores medlemmer mener, det er bedre at de ikke blander sig, og lader os køre løbet som vi plejer, så det gør vi så.

Medlemstallet er stadig stabilt vi har 173 medlemmer.

Vi har holdt 2 kurser og tilslutningen har hver gang været over 200, så det er vi meget tilfredse med. Stemningen er altid god på vores kurser, bare der er tandpastaposer nok !!! og jeg har indtryk af at alle glæder sig til at komme. I bestyrelsen er det en fornøjelse at arrangere kurser for sådan et trofast publikum.

Vi lovede sidste år at sende invitationerne ud i god tid, og håber det er lykkes.


Vi har igen i år i bestyrelsen holdt et internatmøde, hvor vi planlagde de aktiviteter vi ville kaste os over det næste år. Det vi bruger meget tid på på disse internatkurser er at finde mulige emner til vores kommende kurser. Vi har mange gode emner, så I kan godt glæde Jer.

Vi er tidligere blevet kontaktet af NFH, der ville diskutere muligheder for evt. samarbejde.
Vi har nu aftalt møde med dem 14-5 . Vi vil her diskutere hvad vi evt. kunne være fælles om og måske lave nogle kurser sammen. Det vil I høre nærmere om på vores hjemmeside.

Det var lige stikordet til næste emne. Vi synes det var vældig fint da vi fik lavet vores hjemmeside, men for at sige det som det er, så er det ikke her man bruger sin tid på at surfe rundt. Sidste år sagde jeg i min formandsberetning, at vi ville gøre hjemmesiden mere spændende med bl.a. lovændringer, afgørelser fra sundhedsstyrelsen, nye materialer, nye beh. metoder o.lign. Man kan vist godt sige at vi her har et hængeparti.

Vi har søgt om medlemskab af IADH og det er ikke så ligetil en sag. Vores ansøgning skal behandles i bestyrelsen, så vi venter spændt.

Det vi bruger meget tid på på disse internatkurser er at finde mulige emner til vores kommende kurser, vi har mange gode emner, så I kan godt glæde Jer.

Vi vil også meget gerne starte nogle netværksgrupper op, men det kræver at der er interesse for det fra Jer.

Ligeledes talte vi om at lave en erfaringskonference, med workshops, men det kræver at der er nogle der vil deltage i forberedelse af dette.

Når vi har mere styr på hvordan vi rent praktisk vil gribe dette an, vil I blive kontaktet.

Vores næste kurser er 8-10-09 og 15-4-10.

Vi har fået tilsagn fra Rolf Bang Olsen, der vil tale om demens

Birgit krabsen
Formand